relimg

Naturlig skönhet

”Naturlig skönhet är att förstärka det man redan har snarare än att förställa.”

 

Jag reser väldigt mycket i mitt yrke och har bland annat haft den stora lyckan att få bo och arbeta en period i Los Angeles. Förutom att LA är en otroligt inspirerande kreativ miljö där bara gatulivet i sig är den bästa modeshow man kan tänka sig, så finns här också ett hälsofokus som gör att LA-bor ofta ligger i framkant vad gäller välmående och hälsa.

 

Privat har jag sedan länge varit intresserad av hälsa, kost, träning och jag har förstått att mår man bra inuti så syns det också utanpå. Därför är jag alltid på jakt efter naturliga produkter som kan stärka ens inre och yttre skönhet och ge självförtroende genom att jobba med det man har.

 

Genom flera av mina vänner i LA blev jag introducerad för en produkt som i sitt grundutförande har funnits en längre tid på marknaden - ett medel som förstärker ögonbryn och ögonfransar. Tyvärr har dessa produkter också komponenter som har visat sig ge ohälsosamma biverkningar och jag tycker inte man någonsin ska kompromissa med hälsan. Den måste alltid komma först och absolut före skönhet.

 

Därför blev det extra intressant när jag stötte på Lashfood-produkterna som består av helt naturliga beståndsdelar och för första gången saknar de biverkningar som liknande produkter kan orsaka. Lashfood förstärker och förskönar fransar och bryn på ett allt igenom naturligt vis.

 

Jag har länge förespråkat naturlighet - min filosofi är att naturlig skönhet handlar om att förstärka det man redan har snarare än att förställa det. Med den här typen av produkter kan du på ett enkelt sätt göra det mesta av din egen naturliga skönhet. Utan ingrepp, utan biverkningar och utan kompromisser.

 

 

Jonas Wramell 

Make-up Artist